Hyppää pääsisältöön

Posti SmartPOST -moduuli Drupal Ubercart -verkkokauppaan

SmartPOST-pakettiautomaatti on uusi kätevä tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Verkkokauppiaalle SmartPOST-automaatit tarjoavat edullisen ja joustavan toimitusvaihtoehdon ja lisää valinnanvaraa asiakkaille. Posti tarjoaa verkkokauppiaille jatkuvan maksuttoman näkyvyyden Postin SmartPOST-sivuilla.

Näin SmartPOST toimii

SmartPOST-automaatilta voi lähettää paketin toiseen automaattiin tai mihin tahansa Postiin Suomessa. Verkkokaupasta tilatessaan asiakas valitsee pakettinsa noutopaikaksi itselleen sopivimmin sijaitsevan SmartPOST-automaatin. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saa asiakas matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Myös postiennakkolähetysten maksaminen ja palauttaminen hoituvat automaatilla helposti.

Integroimalla SmartPOST-palvelun osaksi verkkokauppaa voi asiakas noutaa pakettinsa kätevästi automaatista päivittäisasiointinsa lomassa. 

Posti SmartPOST -moduuli

Olemme toteuttaneet Drupal/Übercart -verkkokauppaohjelmistoille moduulin, jonka avulla on mahdollista lisätä SmartPOST -automaattien noutopisteet osaksi lähetystapavaihtoehtoja. Moduuli näyttää max. 5 lähintä SmartPOST noutopistettä asiakkaan antaman toimitusosoitteen postinumeron perusteella. Näytettävien noutopisteiden määrää voidaan rajoittaa antamalla haluttu etäisyys (km), jota lähempänä noutopisteet tulee olla (etäisyys määritetään postinumeron perusteella)  

Tuettut Drupal/Übercart -verkkokauppaversiot tällä hetkellä:

  • Drupal 6.x / Übercart 2.x
  • Drupal 7.x / Übercart 3.x

 Ohessa esimerkki SmartPOST lähetysvaihtoehdoista tilaussivulla (Ubercart)

SmartPOST esimerkki

Tiedustelut

Tiedustelut helpoiten sähköpostilla osoitteeseen yhteydenotto@xocovis.com tai soittamalla puhelinnumeroon 040 590 8160.

Posti SmartPOST -moduuli saatavilla myös Drupal Commerce verkkokauppaohjelmistolle (lue lisää).

Mainitse tiedustelun yhteydessä mm:

  • Yrityksen nimi ja Y-tunnus, sekä tilauksen kohteena olevan verkkokaupan nimi ja www-osoite
  • Yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite)
  • Käytössä oleva Drupal/Übercart -verkkokauppaohjelmiston versio

Modulin käyttö edellyttää rekisteröitymistä SmartPOST-pakettiautomaattiverkoston käyttäjäksi (Rekisteröidy). Osoitekortit SmartPOST-automaattiin meneviin paketteihin voit tulostaa Prinetillä tai SmartPOST:n extranetistä.