Matkahuollon moduulit Drupal Ubercart -verkkokauppaan

Matkahuollon Lähi-pakettin voi lähettää ja noutaa Matkahuolloista, Siwoista ja Valintataloista. Matkahuolto kuljettaa paketin lähettäjän valitsemaan Pakettipisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa.

Matkahuollon Pakettipiste -moduuli

Olemme toteuttaneet Drupal/Übercart-verkkokauppaohjelmistoon moduulin, jonka tekee Matkahuollon Lähi-pakettien lähettämisestä ja noutamisesta helppoa. Matkahuollon Pakettipiste -moduuli integroi Matkahuollon kuljetuspalvelut osaksi verkkokauppaa. Tilausta tehdessään asiakas voi valita hänelle mieluisimman noutopisteen koko valtakunnan kattavasta noutopisteverkostosta. Lähi-paketin noutopaikaksi voi määrittää Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Siwa-, Valintatalo- tai muun Matkahuollon pakettipisteen. Moduuli hakee viisi asiakasta lähinnä olevaa toimipaikkaa Matkahuollon noutopisteiden hakupalvelusta.

Moduulin käyttö edellyttää sopimusta Matkahuollon kanssa. Tällä hetkellä tuetut Drupalin verkkokauppaversiot:

  • Drupal 6.x / Übercart 2.x
  • Drupal 7.x / Übercart 3.x
  • Drupal 7.x / Drupal Commerce 1.x

Ohessa esimerkki Matkahuollon pakettipistevaihtoehdoista tilaussivulla.

Pakettipiste esimerkki

Matkahuollon Osoitekortti -moduuli

Olemme toteuttaneet Drupal/Übercart-verkkokauppaohjelmistoon moduulin, jonka avulla Matkahuollon kuljettamiin lähetyksiin tarvittavat osoitekortit voi tulostaa suoraan verkkokaupan hallintaliittymästä. Osoitekortti on esitäytetty ja pdf-muodossa. Osoitekortin tulostuksen yhteydessä moduuli lähettää paketin tiedot Matkahuoltoon ja noutaa seurantakoodin sekä osoitekortin pdf-tiedostona. Seurantakoodilla sekä verkkokauppias että asiakas voivat seurata lähetyksen etenemistä. Seurantakoodi on helppo liittää esim. osaksi tilauksen toimitusvahvistusta.

Osoitekortti toimii hyvin Matkahuollon Pakettipiste -moduulin kanssa. Kun asiakas on valinnut toimitustavaksi Matkahuollon Lähi-paketin, osoitekortti tarjoaa automaattisesti vaihtoehdoksi valitun noutopisteen.

Moduulin käyttö edellyttää sopimusta Matkahuollon kanssa. Tällä hetkellä tuetut Drupalin verkkokauppaversiot:

  • Drupal 6.x / Übercart 2.x
  • Drupal 7.x / Übercart 3.x

Tiedustelut

Tiedustelut helpoiten sähköpostilla osoitteeseen yhteydenotto@xocovis.com tai soittamalla puhelinnumeroon 040 590 8160.

Mainitse tiedustelun yhteydessä mm:

  • Yrityksen nimi ja Y-tunnus, sekä tilauksen kohteena olevan verkkokaupan nimi ja www-osoite
  • Yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite)
  • Käytössä oleva Drupal/Übercart-verkkokauppaohjelmiston versio