Hyppää pääsisältöön

Xocovis

Xocovis on erikoistunut Drupal pohjaisiin verkkokaupparatkaisuihin. Drupal on avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä, joka soveltuu alustaksi niin pienille kuin suurillekin sivustoille.

Maksumoduulit

Paytrail

Paytrail (ent. Suomen Verkkomaksut) verkkomaksupalvelu tarjoaa kaikille verkossa toimiville yrityksille ja yhteisöille mutkattoman ratkaisun maksuliikenteen hoitamiseksi. Kuluttajat voivat maksaa helposti ja turvallisesti haluamallaan maksutavalla koko verkkokauppasi maksuliikenteen seurannan ja analysoinnin hoituessa yhdellä työkalulla.

Svea Payments (Maksuturva)

Svea Paymentsin (ent. Maksuturva) maksupalvelu tarjoaa kattavan joukon verkkomaksutapoja helposti ja edullisesti yhdellä sopimuksella. Verkkokauppias ei tarvitse erillistä sopimusta jokaisen eri maksutavan tuottajan kanssa, eikä joudu siis myöskään maksamaan erillisiä avaus-, vuosi- ja kuukausimaksua niille jokaiselle. Kauppiaan ei myöskään tarvitse avata ja hallita montaa erillistä pankkitiliä jokaisessa eri pankissa, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Checkout.fi

Checkout.fi maksupalvelu tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Checkout on osa OP Ryhmää.